المقاديرلكل كيلو جزر كيلو الا ربع سكرالطريقةنغسل الجزر ونقشره ونبشرهونحطه فى حلة ...
ونضيف عليه السكر
نقلبه كويس وندخله التلاجة من الليل لغاية الصبح
وتانى يوم نرفعه على النار لمدة 45 دقيقة مع عصير ليمون وقرفة وقرنفل
لغاية ما تبقى بالشكل ده
وبعدين نكون مجهزين البرطمانات النظيفة والمعقمة ..
ونملاها بالمربى
وبألف هنا وشفا
ونضيف عليه السكر
نقلبه كويس وندخله التلاجة من الليل لغاية الصبح
وتانى يوم نرفعه على النار لمدة 45 دقيقة مع عصير ليمون وقرفة وقرنفل
لغاية ما تبقى بالشكل ده
وبعدين نكون مجهزين البرطمانات النظيفة والمعقمة ..
ونملاها بالمربى
وبألف هنا وشفا